Magyar Péter Ajkán: „Ez nem oké!” – A Tisza Párt elnöke a megélhetési válságról és a korrupciórólKiemelt Politika 

Magyar Péter Ajkán: „Ez nem oké!” – A Tisza Párt elnöke a megélhetési válságról és a korrupcióról

Ajka – Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke ma Ajkán járt, ahol helyi lakosokkal találkozott és exkluzív interjút adott lapunknak. A politikus őszintén beszélt a választókörzet nehézségeiről, a korrupcióról, a megélhetési válságról, és a Fidesz leváltásának lehetőségeiről.

„A magyar emberek ennél sokkal többet érdemelnek!” – jelentette ki Magyar Péter. Ajkán és Veszprém megyében is egyre nehezebb a megélhetés, az egészségügy és az oktatás helyzete aggasztó, az infláció pedig elszabadult. A politikus szerint a jelenlegi kormányzat nem törődik az emberek problémáival, és nem kínál megoldást a válságra.

„A Fidesz még ígérni sem tud!” – fogalmazott Magyar Péter, bírálva a kormány gazdaságpolitikáját. Szerinte a korrupció felszámolása és az uniós források lehívása jelenti a megoldást. A Tisza Párt elnöke hangsúlyozta, hogy pártja a terepen, az emberekkel beszélgetve keresi a megoldásokat. „Nem a propagandából nyomjuk, mint ahogy az állampárt az okosságokat” – mondta.

Magyar Péter kiemelte a Tisza Párt sikereit, és elmondta, hogy a párt tagsága folyamatosan növekszik. „Több mint 30 ezren vagyunk a Tiszta Szigetek tagjai, és ez napról napra, hétről hétre nő” – mondta. A politikus bízik abban, hogy a következő választáson le tudják győzni a Fideszt.

A videóban Magyar Péter részletesen kifejti a párt stratégiáját, és válaszol a helyi lakosok kérdéseire is.

Related posts

Leave a Comment

Enable Notifications OK No thanks